Sisältöön »

Kiertotalous &
vastuullisuus

Forssan seutu on kokenut kumppani kiertotaloudessa ja vastuullisuuden edelläkävijä. Seudullamme järkivihreys on jo tehtyjä tekoja, tuottavaa liiketoimintaa ja innovaatioita. Seudulla on useita uusiutuvan energian hankkeita ja biopolttolaitoksia. Forssaan on keskittynyt Suomen ympäristöliiketoiminta-alue. Kerätystä sivuvirrasta pystytään erottelemaan hyötykäyttöön ja kierrätykseen soveltuvat osat, sekä tuottamaan uusiutuvaa energiaa. Alueella tuotettua biokaasua on saatavilla teollisuuden käyttöön.

Yritykset voivat rakentaa myös oman uusiutuvaa energiaa tuottavan voimalaitoksensa Ratasmäelle. Seudun kunnat kannustavat yrityksiä vastuullisiin ja innovatiivisiin energiaratkaisuihin. Forssan seudun tuulivoimapuistojen kapasiteetti on kahdeksan voimalaa, joiden nimellisteho on 30 MW. Tuulivoimaa on seudulle rakenteilla saman verran lisää. Veden saanti on alueella turvattu monin eri tavoin ja jätevesistä laitoksissa huolehditaan vastuullisesti.

Suomen suurin kiertotaloustapahtuma Frush järjestetään vuosittain Forssassa.

 
energiakartta.jpg

Bio- ja kiertotalouden
mahdollisuudet

Lue lisää »

 
technical-visits-hame-2.jpg

Haluatko lisätä ymmärrystä yrityksesi hiilijalanjäljestä ja energiataseesta?

Lue lisää

 

Olemme
apunasi

Forssan Yrityskehitys avustaa eri vaihtoehtojen selvittämisessä yrittäjää etsimään tälle parhainta ratkaisua yrityksen sijoittumiseen. Ole meihin yhteydessä, etsitään yrityksellesi paras ratkaisukokonaisuus. 

Ota yhteyttä »

 
x