Sisältöön »

Seutu yrityksen
tukena

Forssan seudulla tuotetaan nopeasti ja joustavasti palveluita elinkeinoelämälle. Tuemme aktiivisesti yritysten kehittämistä ja olemme olleet tyytyväisten kiertotalousyrittäjien koti 25 vuoden ajan. Seutu tarjoaa yhteistyökumppaneita toteuttamaan vastuullista teollista ekosysteemiä, mikä on ainutlaatuista. Seutukunnan elinkeinoelämä on täynnä innovaatioita ja maailmanluokan yritystoimintaa monella toimialalla maataloudesta aina avaruusteknologiaa myöten.

Ota yhteyttä »

 
imgtext-2.jpg

Logo [Forssan Yrityskehitys Oy] Logo [Frush]

Forssan Yrityskehitys Oy (Fyk) tuottaa julkiset elinkeinoelämän palvelut. Fykillä on vahva sidosryhmäyhteistyö tutkimukseen, koulutukseen ja rahoitukseen liittyvien organisaatioiden kanssa.

Suomen suurin vuosittainen kiertotaloustapahtuma Frush järjestetään vuosittain Forssassa.

 
technical-visits-hame-2.jpg

Technical Visits
Häme

Forssan seutu toivottaa tervetulleeksi tutustumaan alueen innovatiivisiin yrityksiin. Tähän esitteeseen on koottu valmiita vierailutuotteita ammattilaisille, opiskelijoille ja eri kokoisille asiantuntijaryhmille Forssan seudulla sekä myös muualla Hämeessä. Vierailla onkin mahdollisuus kurkistaa syvemmälle yritysten toiminnan kulisseihin monella eri alalle, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan ja kiertotalouteen. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan paikallisten asiantuntijoiden avustuksella.

Esite (pdf)

 

Olemme
apunasi

Forssan Yrityskehitys avustaa eri vaihtoehtojen selvittämisessä yrittäjää etsimään tälle parhainta ratkaisua yrityksen sijoittumiseen. Ole meihin yhteydessä, etsitään yrityksellesi paras ratkaisukokonaisuus. 

Ota yhteyttä »

 
x