Sisältöön »

Sijainti &
yhteydet

Forssan seutu sijaitsee keskellä Etelä-Suomea valtateiden 2 ja 10 kasvukolmion keskellä. Yli puolet suomalaisista asuu 150 km säteellä seudulta ja Suomen suurimmat kaupungit ovat vain tunnin ajomatkan päässä. Myös lentokentät ja tärkeimmät satamat ovat nopeasti saavutettavissa. Keskeinen sijainti antaa kuljetuksiin merkittäviä säästöjä ja pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä.

Alue sijaitsee energian ja tietoliikenteen solmukohdassa. Tietoliikenneyhteydet ovat tehokkaat ja monin eri tavoin varmistetut. Fingridin varavoimalaitos sijaitsee Forssassa, mikä omalta osaltaan varmistaa sähkön saannin seudullamme erikoistilanteissa.

 
technical-visits-hame-2.jpg

Technical Visits
Häme

Forssan seutu toivottaa tervetulleeksi tutustumaan alueen innovatiivisiin yrityksiin. Tähän esitteeseen on koottu valmiita vierailutuotteita ammattilaisille, opiskelijoille ja eri kokoisille asiantuntijaryhmille Forssan seudulla sekä myös muualla Hämeessä. Vierailla onkin mahdollisuus kurkistaa syvemmälle yritysten toiminnan kulisseihin monella eri alalle, keskittyen mm. kädentaitoihin, tekstiiliteollisuuteen, teknologia-alaan ja kiertotalouteen. Vierailut voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaan paikallisten asiantuntijoiden avustuksella.

Esite (pdf)

 

Olemme
apunasi

Forssan Yrityskehitys avustaa eri vaihtoehtojen selvittämisessä yrittäjää etsimään tälle parhainta ratkaisua yrityksen sijoittumiseen. Ole meihin yhteydessä, etsitään yrityksellesi paras ratkaisukokonaisuus. 

Ota yhteyttä »

 
x